Skip to content

Åpningstider - tirsdag 23. juli:stengt

 • Hjem
  • Butikkoversikt
   • Butikker
   • Servering
   • Helse
   • Oversiktskart
  • Nyheter
  • Om oss
  • Tilbakemelding
   • Gavekort
    • |

    KUBEN Helse

    I 2 etg. ved utgangen til St. Olavsgate finner du KUBEN Helse med et tilbud innenfor trening, helse og velvære.


    EVO:

    EVO har helt siden starten siktet mot å være best på styrke-og kondisjonstrening. Alle mennesker, i alle aldre og samfunnslag, trenger styrketrening. Det er et av de beste tiltakene man kan gjøre for å sikre et godt og langt liv. EVO tilbyr effektiv styrketrening med topp-moderne utstyr i flotte omgivelser, og alle er velkommen til våre sentre –enten du har trent i årevis eller du aldri har løftet en vektstang i hele ditt liv. EVOs stall av dyktige PT-er står også klare med råd og hjelp til alle som ønsker det.


    Åpningstider: 05-24


    Se mer her: www.evofitness.no


    Skin Stories:

    Skin Stories er en moderne medisinsk estetisk hudpleieklinikk i 2. etg. på senteret. De tilbyr hudpleie og konsultasjoner utført av kosmetisk dermatologisk sykepleier, samt fotpleie av diplomert fotpleier.

    Du er velkommen til behandling og veiledning i forhold til din personlige hud og hudhistorie, og vi er opptatt av at du skal bli ivaretatt på en trygg og profesjonell måte. Klinikken tilbyr veldokumenterte behandlinger av høyt faglig nivå, og har fokus på å holde seg kontinuerlig oppdatert i forhold til behandlingsmetoder og produkter.

    Skin Stories er forhandler av anerkjente merkevare som ZO Skin Health, Elixir, Cosmeceuticals, MeLine, Innoaesthetics, Colorscience, Esthemax og Gehwol.


    Åpningstider: Tilgjengelige timer på nett vil variere fra klinikkens generelle åpningstid på senteret.


    Generell åpningstid:

    Man-Ons: 9-16

    Tors: 10-18

    Fre: 9-16

    Lørdager: etter avtale og tilgjengelige tider i nettbasert booking


    Nettside og booking: www.skinstories.no


    Tannlegekompaniet:

    Tannlegekompaniet er en moderne tannklinikk lokalisert i Hønefoss og i Hole. Vi er seks tannleger som jobber med pasienten i fokus. Vi bruker i hovedsak lokale, norske tannteknikere for å gi høy kvalitet med kortest mulig ventetid. Vi tilbyr det meste av moderne tannbehandling. Ved behandling hos en av våre to klinikker vil du bli møtt med et smil, og vi forsøker å skape et godt samarbeid med våre pasienter, også de som lider av tannlegeskrekk. For å oppnå dette bruker vi enkelte ganger sedasjon, dvs lett narkose.


    Åpningstider:

    Mandag: 08-16

    Tirsdag-Torsdag: 08-18

    Fredag: 08-15


    Du kan booke time her; https://tannlegekompaniet.opusdentalonline.com/


    Omegaklinikken:

    Vår allmennkiropraktor Lauren Emily kommer til Kuben i Hønefoss, juni 2024! Lauren behandler "mannen i gata" og spesialiserer seg i tillegg på behandling av gravide & spedbarn. Lauren interesserer seg for funksjonell nevrologi og tar videreutdanning for behandling av barn med ADHD og autisme. Kiropraktor Lauren begynner i Hønefoss den 3 juni 2024.


    Du kan booke time her: https://www.omegaklinikken.no/honefoss